top of page
Urban Living Space
Verlichting

 

Verlichting is een essentieel onderdeel binnen het interieurdesign. Het maakt het verschil tussen een goede of matige ingerichte ruimte. Zo heeft een woning met veel daglicht invloed op de gemoedstoestand van de bewoners. Gezien we een groot deel van onze tijd binnenshuis doorbrengen, is het dus ook van groot belang om onze leefomgeving middels verlichting zo prettig mogelijk te maken.

 

Traditoneel, halogeen of LED

RealDomotics is specialist op het gebied van verlichting. U kunt bij ons een keuze maken uit het gebruik van traditionele gloeilampen, halogeen of LED verlichting.  Voor alle typen verlichting hebben wij een oplossing voor zowel geschakelde-, als dimbare verlichting. Voor de integratie van de verlichting in de gebouw- of huisautomatisering maken wij gebruik van professionele KNX oplossingen.

deltalight-logo.jpg
LED verlichting van DeltaLight

 

DeltaLight levert LED verlichting van hoogwaardige kwaliteit. DeltaLight heeft een groot aanbod van LED verlichting welke geschikt is voor zowel schakelen als dimmen. RealDomotics is specialist in het integreren van alle DeltaLight producten in een KNX gebouw automatisering. 

bottom of page